Unizo en het Economisch Huis pakken uit met consortiumbewakingUnizo Oostende Rand start in samenwerking met het Economisch huis en bewakingsonderneming Securitas met consortiumbewaking op de KMO- en industriezones in de stad. Met dit initiatief wil de ondernemersorganisatie Unizo ingaan op de vraag van KMO's voor meer veiligheid op bedrijventerreinen.

Consortiumbewaking is een secifieke vorm van collectieve mobiele bewaking, waarbij de mobiele bewakingsagent permanent aanwezig is binnen één geografische zone, zeg maar één bepaald bedrijventerrein. Tijdens zijn aanwezigheid voert hij zowel preventieve controles als interventies na alarm uit.
Bij deze vorm van bewaking is er regelmatig structureel overleg tussen de deelnemende bedrijven, de overheid en Securitas die voor de bewaking instaat. Alle ondernemers in de Oostendse bedrijvenzones worden aangeschreven en kunnen intekenen op dit project. Door de collectieve aankoop wordt bovendien een belangrijk prijsvoordeel gerealiseerd. Meer info: 0476/53.21.38
sitemap | disclaimer